23.08.2016 - Türkiye Quidditch Kupası 2016 için çalışmalar başlıyor!

Bu sene 3.'sü düzenlenecek olan Türkiye Quidditch Kupası'na ev sahipliği yapmak isteyen takım, topluluk veya diğer kurumların; 9 Eylül saat 23.59'a kadar başvurularını bir dosya halinde atac@quidditchdernegi.org adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Gelen başvuruları, derneğimiz Yönetim Kurulu üyeleri değerlendirecektir. Değerlendirmenin ardından ev sahipliğine seçilen taraf, Yönetim Kurulu ile işbirliği içerisinde hemen çalışmalarına başlayacaktır.

Başvurularda dikkat edilecek unsurlar:
- 15 - 16 Ekim veya 29 - 30 Ekim tarihlerinden birinde kupaya ev sahipliği yapabilecek durumda olunması,
- Organizasyonun yapılacağı alanın konumu ve alana ulaşım imkanları,
- Dışarıdan katılım gösterecek takımlar ve gönüllüler için konaklama imkanları,
- En az iki quidditch sahasının (her bir saha yaklaşık 44m x 66m) sığabileceği bir sahanın ayarlanması,
- Turnuva esnasında kullanılacak maç malzemelerinin (çemberler, toplar, sahanın işaretlenmesi için çanaklar vs.) temini için düşünülen yöntem,
- Organizasyonun yapılacağı yerin yakınlarında takımların ve gönüllülerin ihtiyaçlarını giderebilecekleri yerlerin uzaklıkları,
- Maç aralarında oyunculara çay, su, yiyecek ikramlarının sağlanabilmesi,
- Maçların çekilmesi ve sunumu için gerekli aletlerin temini (hoparlör, mikrofon, kamera vs.),
- Sahalara en yakın sağlık merkezinin ve/Veya hastanenin uzaklığı, turnuva boyunca sağlık merkezinde personel bulunup bulunmadığı, acil bir durumda ambulans hizmetinin nasıl sağlandığı hakkındaki bilgiler.

Türkiye'nin en prestijli quidditch turnuvasına ev sahipliği yapma fırsatını kaçırmayın!