Team Turkey

Team Turkey (Hindi Takımı), kısaca TT, derneğin oyuncularından oluşan ve derneği temsil eden karma bir takımdır. TT2015 yılında, derneğimizin Avrupa Oyunları'na davet edilmesinin ardından kurulmuştur. Quidditch resmi bir spor olmadığı için milli takım statüsünde olmayan, sadece derneğimizi temsil etme amacı taşıyan Team Turkey'in kadrosu her sene dernek yönetim kurulu tarafından belirlenen ve duyurulan yöntemlerle seçilir.

İlk defa Sarteano 2015'te boy gösteren Team Turkey'e turnuvadan önce 28 oyuncu seçilmiş ancak maddi imkansızlıklar, vizelerin gecikmesi ve çeşitli sebeplerden dolayı takım turnuvaya 14 kişi katılabilmiştir. Grup maçlarında İspanya, Katalonya ve Polonya'yı yenen takımımız, Belçika'ya ve şampiyon Fransa'ya yenilmiştir. Altı takımlık gruptan üçüncü çıkan takımımız çeyrek finalde Norveç ile eşleşmiş ve burada turnuvadan elenmiştir. Turnuva sonundaki sıralamaya göre Team Turkey altıncı olmuştur.

2016 Temmuz'unda Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılacak olan Dünya Kupası'na katılacak olan Team Turkey aday kadrosu ve koçunu seçmek üzere yönetim kurulu tarafından bir TT Seçme Komitesi kurulmuştur. Bu komite önce takımı çalıştırmak üzere koç olarak üyemiz Cankut Kaan Bolat'ı seçmiştir. Koçun da dahil olmasıyla komite 35 kişilik aday kadroyu 1 Şubat 2016'da belirlemiştir. İstanbul, Ankara ve Bursa'dan oyuncuların seçildiği 35 kişilik kadro, bu tarihten beri her 3-4 haftada 1 bir araya gelip antrenman yapmaktadır. Antrenmanların neticesinde 1 Mayıs'ta 21 kişilik esas kadro koç tarafından belirlenecektir. 21 kişilik kadro belirlendikten sonra takım çalışmalarına hız kazandıracak ve turnuvaya iyi durumda girecektir.