Gerekli Belgeler

Hesap Adı: QUİDDİTCH DERNEĞİ
Hesap No: 4299 0955592
IBAN: TR80 0006 4000 0014 2990 9555 92

Önemli: Havale yaparken MUTLAKA üyenin adı ve soyadının yazılması gerekmektedir!

Üyelik

Quidditch Derneği'nin bünyesindeki takımlara dahil olup quidditch oynamak, Türkiye Quidditch Ligi'nde yer almak, Avrupa Quidditch Kupası'na katılmak gibi pek çok etkinlikte yer almak için dernek üyesi olmanız gerekmektedir.

Dernek üyeleri, etkinliklere katılma hakkına ek olarak, her yıl yapılan dernek genel kurullarına katılma hakkına sahiptir. Genel kurullarda dernek hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, Yönetim ve Denetim Kurulu seçimlerinde yer alabilir hatta kendiniz bu kurullara adaylığınızı koyabilirsiniz. Ayrıca, Yönetim Kurulu tarafından gerek görüldüğünde kurulan organizasyon komitesi, hakem komitesi gibi diğer komitelere de üye olup, Türkiye'de quidditch'in gelişmesine emek verebilirsiniz.

Dernek üyesi olmak için gerekenler:

• 18 yaşın üstünde olmak
  • Dernek Üyelik Başvuru Formu'nu doldurmak
  • 30 TL yıllık üyelik aidatını ödemek

Yıllık aidatı ödedikten ve Dernek Üyelik Başvuru Formu'nu Yönetim Kurulu'na ulaştırdıktan sonra en geç bir ay içerisinde, eğer üyeliğinizde bir sakınca görülmemişse, üyeliğiniz onaylanacak ve dernek etkinliklerine katılabileceksiniz.

Eğer 18 yaşın altındaysanız; dernek üyesi olmanız maalesef yasal olarak mümkün değildir. Ancak veliniz, hazırladığımız muvafakatnameyi imzalar ve bu muvafakatnameyi Dernek Üye Başvuru Formu ile birlikte Yönetim Kurulu'na ulaştırırsanız ve başvurunuzda bir sakınca görülmezse, dernek etkinliklerine dışarıdan katılabilirsiniz. 18 yaşın altında olup da bu şekilde etkinliklerimize katılacaklardan herhangi bir ücret alınmamaktadır.